Wie ben ik

Foto: Gemma Toussaint

Foto: Gemma Toussaint

Sinds mijn tienerjaren liep ik rond met een simpele analoge camera. Met enkel een knop voor de sluiter, een schuifje voor de flitser en het wieltje om het rolletje door te draaien begon ik al de verhalen om me heen vast te leggen. 

Naast mijn werk als mechanisch ingenieur besteed ik veel tijd aan scouting. Vroeger als klein welpje, later als leiding van verschillende speltakken. Gaande weg kwam de camera steeds vaker mee om de verhalen vast te leggen. Uiteindelijk werden de evenementen steeds groter om vast te leggen. Inmiddels maak ik deel uit van het vaste fototeam van Scouting Nederland. Hiervoor schiet ik voor promotiemateriaal, reportages voor het Scouting Magazine en maak ik de officiële portretten van bestuursleden. 

Verhalen vertellen met foto's vind ik het mooist. Een bruiloft zit vol met verhalen. Het is ook fantastisch om een sfeer vast te leggen in unieke en sprekende beelden. Kleine details, net die ene traan, het mooie bloemstukje. Dat zijn de details die zo'n bijzondere dag tot een volmaakt verhaal maken.

Neem gerust contact met me op wanneer je een verhaal vastgelegd wilt hebben. Elk verhaal is mooi om te vangen in beeld.